Csoportos önismereti foglalkozás


Játékos foglalkozás, amely csak Rólad szól. 

Elakadtál? Nem tudod, hogyan tovább az úton? Esetleg válaszokat szeretnél, amik valójában már megvannak benned, de nincs aki felszínre hozza őket? Ha esetleg mélyponton vagy, de úgy érzed, egy kis löket, tanács vagy plusz figyelem segítene, akkor ez a foglalkozás Neked szól.

Ebben a 2,5 órában egy kedves, játékos önismereti program vár Rád. 

A program felépítése:

  • elsőként egy játékkal indítunk
  • megbeszéljük mi az, ami jelen pillanatban elakadást, megtorpanást okoz az életedben
  • munkánkat a drámajátékos elemekkel folytatjuk, csoportmunka keretében (nem családállítás, ugyanakkor a rendszerterápia néhány elemét felfedezheted benne)
  • zárásképpen megbeszéljük a tapasztalataidat
  • meglepetés 

A foglalkozáson játékos formában megközelítjük és remélhetőleg sikeresen eltávolítjuk az akadályokat, hogy  láthatóvá váljon: hogyan tovább?  

Tapasztalatom megmutatta, hogy senki nem tud eligazodni mindig egyedül a saját életében. Vannak időszakok, amikor nyomást és túlterheltséget érzünk. Tüneteket produkálunk, amikre még az orvos sem tud magyarázatot adni és sokszor a terápia sem segít. Egyszerűen nem boldogulunk a kapcsolatainkkal, a munkánkkal, nem látjuk életünk értelmét. Túlhajszoltnak, elveszettnek, életuntnak érezzük magunkat. És ha ezeket megnézzük, az esetek többségében voltaképp egy dolog hiányzik: valamiféle iránymutatás,hogy eligazodhassunk lelkünk zűrzavarában. Szükség van valamilyen helyre, ahol belső nyugalmat érzünk. Valakire,aki segít eligazodni mindabban, amit a fájdalmainktól nem látunk. Aki előtt azok lehetünk akik vagyunk, aki előtt feltehetjük a kérdést: hogyan tovább? 

Abban tudlak segíteni, támogatni, hogy a befelé, a lelked mélyére vezető úton TE SAJÁT MAGAD TALÁLD MEG A VÁLASZODAT! MERT AZ A TE IGAZSÁGOD!

Helyszín: Budapest IX. ker. Vaskapu utca 

Időpont: elsőként közösen időpontot egyeztetünk, majd az előleg átutalásával biztosított a helyed. 

Időpont foglalás: 06 70 422 25 01