LÉLEK

 GPS

Üdvözöllek a saját Lelked Birodalmában! Ez a játék csakis Rólad szól majd nap, mint nap. Ugye milyen jól hangzik?

Egyetlen társasjátékos délutánon hogyan lehet az, hogy ez a játék nap mint nap rólad szól? Nos, gondolkodtam, hogy leírjam-e ide vagy sem? Nagy a kísértés, hogy felfedjem a titkot...de nem teszem. Mert szeretnélek meglepni. 

A lelkedre, Önmagadra tekints virágzó kertként. Te egyedül képviselsz egy egész kertet. Neked kell megalkotnod, megtervezned, hogy hova mit ültetsz. Hogy honnan mit gazolsz ki, mikor locsolod és mikor ritkítod....Rajtad múlik, eldöntheted, hogy virágzó, színes, pompás kertet ápolsz vagy inkább hagyod a kipusztult rothadó csökevényeket magad körül. Tudom, hogy nem mindig egyszerű. Figyelni a virágzásra, figyelni a száradásra, figyelni a gazok szaporodására, figyelni a közelgő viharra...sorolhatnám. Pontosan úgy, ahogy a lelkünk viselkedik. Hogyan lehet érezni a közelgő vihart vagy mindig érezni az éppen nyíló virágok illatát, miközben a sok-sok elszaporodott gazt kellene kigyomlálni, hogy helyet kaphasson az új? Hogyan? A válasz egyszerű. Nem félj az utazástól, ne félj a kerted felásásától, ne félj a gaz kidobásától, ne félj az örömtől, ne félj a boldogságtól, higgy magadban, higgy a jóban és higgy a változásban. Tudom kicsit ijesztő. De mindig van választásunk, mindig jobbá fordul, ha engeded, ha hiszel benne és ha akarod. Ez a játék segít abban, hogy kerted kivirágozzon. A lelkedhez egy kis GPS, egy ösvény, amit Te magad tervezhetsz, irányíthatsz. Hiszen minden rajtad múlik. Minél erősebb vagy, minél jobban hiszel magadban, annál nagyobb biztonsággal indulsz útnak és érsz a tervezett célodhoz. Addig amíg megengedjük másoknak, hogy irányítsa az életünket, hogy megszabja merre és milyen utat válasszunk, addig el sem tudjuk képzelni, milyen az, amikor szabaddá válunk és önmagunk vesszük át az irányítást az életünk felett. Azt hisszük könnyebb az, ha más tervez helyettünk, mi meg, mint a birka, azt az utat követjük. Csak ugye közben nyomorog, háborog a lelkünk. Érzi, hogy ez nem az, amire vágyik. Ez a jobbik eset, amikor érzi, amikor megengedjük magunknak még ha titokban is, hogy érezze a lelkünk, hogy eltévedt az úton. A rosszabb az, ha meg sem engedjük magunknak feltörni az érzéseket.


Erre a rendezvényre egyénileg, baráttal vagy barátnővel, sőt egy baráti társasággal együtt is jelentkezhetsz. Az eredeti társasjátékomat (ami remélem egyszer dobozolva is hozzád kerül)  egy picit átszabtam kifejezetten ezekre a csoportos rendezvényekre. Csupán annyit módosítottam, hogy néhány nagyon intim, bizalmas feladatot átírtam olyanná, amit csoportos foglalkozásokra be lehet vinni.