ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Alapvető információk

A személyes információk feldolgozója

Adatkezelő (egyben a Szolgáltató) a jelen Szabályzat tekintetében:

  1. Név: Life Board Games Kft.
  2. Székhelye: 2194. Tura, Nefelejcs utca 4.
  3. Postacíme: 2194. Tura, Nefelejcs utca 4.
  4. Elektronikus (e-mail) cím: info@lifeboardgame.com
  5. Cégjegyzékszáma: 13-09-205464
  6. Nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  7. Adószáma: 27929412-2-13

 Továbbiakban: LBG.

Tárhely Szolgáltató: Webnode AG, azonosító CH - 170.3.036.124-0, székhely Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Switzerland, kapcsolati e-mail: support@webnode.com.

A feldolgozásra kerülő személyes adatok típusai

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok

Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat dolgozzuk fel.

További információk

Nem közvetlenül Öntől beszerzett személyes adatok

Közös marketingkampányok keretében mi is feldolgozhatjuk a személyes adatait marketingkampány, esetleg szerződésszerű teljesítés céljával, valamint kombinálhatjuk azokat.

Amennyiben a személyes adatai egy másik szubjektumnak kerülnek átadásra, erről előre tájékoztatjuk Önt, beleértve azt az információt is, hogy kinek kívánjuk átadni a személyes adatait. Amennyiben egy másik szubjektum bocsátja a rendelkezésünkre az Ön személyes adatait, e tényről szintén előre tájékoztatjuk Önt.

Harmadik személyek Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatai

Amennyiben harmadik személyek személyes adatait bocsátja a rendelkezésünkre, kötelesek vagyunk e tényről tájékoztatni az érintett személyt, és felszólítani a jelen Adatvédelmi Szabályzat elfogadására.

További információk

Automatikusan feldolgozásra kerülő személyes adatok

Weboldalunkon tett látogatása során bizonyos információkat gyűjthetünk be Önről, ilyenek például az IP-címe, a weboldalon tett látogatás dátuma és időpontja, információk az internetes böngészőjéről, operációs rendszeréről vagy a beállított nyelvről. Ezen kívül további információkat dolgozhatunk fel a weboldalunkon tett látogatása során tanúsított magatartásáról, azaz pl. arról, hogy milyen oldalakat látogatott, és milyen termékeket jelenített meg. A weboldalunkon tett látogatásával kapcsolatos információk azonban a privát szféra maximális védelme érdekében névtelenek, és így mi magunk sem tudjuk azokat konkrét felhasználóhoz, azaz konkrét személyhez hozzárendelni.

Ha a weboldalunkat mobiltelefon vagy más hasonló készülék segítségével látogatja meg, feldolgozhatjuk hordozható készüléke adatait (mobiltelefonja adatai)

Süti fájlok

A sütifájlokat automatikusan dolgozzuk fel. A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása.

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

  • Google Adwords cookie Amikor valaki meglátogatja az oldalunkat, a látogató cookie-azonosítója hozzáadódik a remarketinglistához. A Google cookie-kat - például a NID és SID cookie-kat - használ a Google-termékekben, így például a Google Keresésben látható hirdetések testreszabásához. Az ilyen cookie-kat például arra használja, hogy megjegyezze az Ön legutóbbi kereséseit, az egyes hirdetők hirdetéseivel vagy a keresési eredményekkel való korábbi interakcióit, továbbá a hirdetők webhelyein tett látogatásait. Az AdWords konverziókövetés funkciója cookie-kat használ. A hirdetésből eredő értékesítések és egyéb konverziók követésére cookie-kat ment a felhasználó számítógépére, amikor az adott személy egy hirdetésre kattint. A cookie-k néhány gyakori alkalmazási módja: a hirdetések kiválasztása annak alapján, hogy mi a releváns az adott felhasználó esetén, a kampányok teljesítményéről szóló jelentések tökéletesítése, és a felhasználó által már megtekintett hirdetések megjelenítésének elkerülése.
  • Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a "__ga" cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics - az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt - felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.
  • Utoljára megtekintett termék cookie: Rögzíti a termékeket, amiket utoljára megtekintett a látogató. Élettartamuk 60 nap.
  • Mobil verzió, design cookie: Érzékeli a látogató használt eszközt, és mobilon átvált teljes nézetre. Élettartama 365 nap.
  • Intelligens ajánlat cookie: Intelligens ajánlatok megjelenítésének feltételeit rögzíti (pl. volt-e már az oldalon a látogató, van-e rendelése). Élettartama 30 nap.
  • Facebook pixel (Facebook cookie) A Facebook-képpont olyan kód, amelynek a segítségével a honlapon jelentés készül a konverziókról, célközönségek állíthatók össze, és az oldal tulajdonosa részletes elemzési adatokat kap a látogatók honlap használatáról. A Facebook pixel segítségével a weboldal látogatóinak személyre szabott ajánlatokat, hirdetéseket jeleníthet meg a Facebook felületén. A Facebook adatkezelési szabályzatát itt tanulmányozhatja: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

Internet Explorer: https://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

Mobiltelefonok és mobil alkalmazások számára készült verzió

A weboldalaink optimalizálva van annak érdekében, hogy telefonnal, tablettel vagy más hasonló készülékkel is meg lehessen nyitni őket. A személyes adataik ilyen esetben hasonló módon dolgozzuk fel, mint ha számítógép segítségével lépne be.

Amennyiben engedélyezi az alkalmazások számára a helymeghatározó adatok használatát, készüléke helyét is felhasználhatjuk a még nagyobb felhasználói kényelem, valamint a releváns áru- és szolgáltatáskínálat biztosítása érdekében. Az ily módon összegyűjtött adatokat testre szabott üzleti ajánlatok küldéséhez is felhasználhatjuk. Ha nem szeretne több üzleti ajánlatot kapni, egyszerűen leiratkozhat.

Milyen céllal gyűjtjük és dolgozzuk fel a személyes adatait

Szerződéskötés és teljesítés

  • Áru- és szolgáltatásvásárlás: első sorban azért dolgozzuk fel a személyes adatait, hogy szerződésszerűen lebonyolíthassuk és kikézbesíthessük a megrendelését. Amennyiben bármilyen gond merül fel, az Ön személyes adatainak köszönhetően tudjuk, hogy kihez kell fordulnunk.
  • Ügyfélkapcsolatok ápolása: ha Ön valamilyen kérdéssel/problémával fordul hozzánk, a megválaszolásához/megoldásához fel kell dolgoznunk a személyes adatait. Egyes esetekben a személyes adatok harmadik személyeknek is átadhatók (pl. a fuvarozónak).
  • Felhasználói fiók: a felhasználói profiljában rendelkezésünkre bocsátott személyes adatoknak köszönhetően egy sor hasznos funkcióhoz nyer hozzáférést (például, ha megadja a telefonszámát, könnyen tájékoztathatjuk arról, hogy mikor kerül leszállításra a megrendelt áru). Az Ön által megadott adatokat mindeközben bármikor megváltoztathatja, kivéve az e-mail címét, amely a felhasználói fiókhoz való hozzáférést szolgálja.
  • Marketing tevékenység:
  • E-mail marketing: e-mail marketing üzleti tájékoztatóinkat az Ön beleegyezésével továbbítjuk. Az üzleti tájékoztatók küldéséről egyszerűen leiratkozhat, vagy igénybe veszi a kapcsolati űrlapot vagy telefonon beazonosítva magát, leiratkozhat : telefonos elérhetőség hétfő vagy szerda 8-20 között: 06 70 422 25 01. Több olyan felhasználói profil létrehozása esetén, amelyekben azonos kapcsolattartási adatokat ad meg (például különböző e-mail címek, de azonos telefonszám több fiók esetében) műszaki okokból kifolyólag nincs lehetőség arra, hogy minden felhasználói profil esetében automatikusan leiratkozzon az üzleti tájékoztatók küldéséről. Ilyen esetben a minden felhasználói profil esetében érvényes leiratkozáshoz az üzleti tájékoztató küldéséről fel kell vennie velünk telefonon vagy kapcsolattartási űrlap segítségével a kapcsolatot.
  • Telemarketing: marketing jellegű telefonhívásaink célja a termék- és szolgáltatáskínálat, valamint a kapcsolódó marketing kommunikáció. Telefonszáma feldolgozásának jogi alapja vagy az Ön hozzájárulása, vagy legalább a mi hagyományos direkt marketing iránti jogos érdekünk. A szóban forgó adatfeldolgozás ellen kifogást emelhet : info@lifeboardgame.com emailen a kifogások tárgy megjelölésével.
  • Marketing nyereményjátékok: egyes esetekben a nyereményjáték nyertese lefényképezhető, esetleg le is filmezhető, különösen a nyereményjátékaink átláthatóságának növelése érdekében. A személyes adatok szóban forgó feldolgozásának célja növelni a marketing célú nyereményjátékok hitelességét a többi résztvevő szemében, valamint növelni magának a nyereményjátéknak a vonzerejét. A szóban forgó adatfeldolgozás ellen kifogást emelhet : info@lifeboardgame.com amilen a kifogások tárgy megjelölésével.
  • Szolgáltatásaink javítása: internetes megrendelései és viselkedése előzményei alapján relevánsabb árukínálattal, például a megrendelt áruhoz kapcsolódó új tartozékokkal jelentkezhetünk. Egyes helyeken tehát olyan termékeket jelenítünk meg, amelyek közvetlenül Önnek szólnak, és megfelelnek az Ön igényeinek és érdekeinek. A weboldal elemeinek optimalizálásához különböző változatok tesztelésére szolgáló eszközöket is használhatunk, Google Analytics, Facebook Analytics stb.
  • Áruk és szolgáltatások vásárlói értékelései: az általunk kínált áru vagy szolgáltatás megvásárlását követően társaságunk felkérheti Önt ezek értékelésére. Értékelést azonban saját kezdeményezésre is csatolhat.
  • Jogok és jogos igények érvényesítése, állami szervek ellenőrzései: az Ön személyes adatait jogaink és jogos igényeink érvényesítése céljával is feldolgozhatjuk (például abban az esetben, ha rendezetlen követelésünk van Önnel szemben). Továbbá az Ön személyes adatait az állami szervek által végzett ellenőrzések céljából, valamint más hasonlóan fontos okokból kifolyólag is feldolgozhatjuk.

A személyes adatokat a következő jogi alapokra támaszkodva dolgozzuk fel

Szerződéskötés és teljesítés

Személyes adataira túlnyomó részt azért van szükségünk, hogy adásvételi vagy más szerződést köthessünk Önnel a tőlünk megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatások tárgyában. A szerződés megkötését követően a személyes adatait azzal a céllal dolgozzuk fel, hogy szerződésszerűen kikézbesíthessünk Önnek a megvásárolt árut, illetve hogy szerződésszerűen nyújthassuk az Ön által megvásárolt szolgáltatásokat. E jogi alapokra támaszkodva dolgozzuk fel tehát elsősorban a számlázási és kézbesítési információkat.

Jogos érdekek

A személyes adatait arra is használjuk, hogy releváns, tehát az érdeklődésére joggal igényt tartó tartalmat kínáljuk Önnek. A jogos érdek alapján ily módon elsősorban automatikusan feldolgozásra kerülő személyes adatokat és süti fájlokat dolgozunk fel.

  • Azonos okból kifolyólag Önnek, mint cégünk ügyfelének e-mail és SMS, Messenger üzeneteket is küldünk.
  • Amennyiben a személyes adatait a fenti jogalapra támaszkodva dolgozzuk fel, Ön kifogást emelhet ellene info@lifeboardgame.com emailen a kifogások tárgy megjelölésével.

Hozzájárulás

Üzleti tájékoztatók küldése (e-mail marketing) és telemarketing céljából az Ön beleegyezésével dolgozzuk fel személyes adatait. Amennyiben az ügyfelünk, akkor is küldhetünk Önnek üzleti tájékoztatót (illetve telemarketing céllal felhívhatjuk), ha ehhez nem adta külön a beleegyezését. Minden esetben igaz azonban, hogy cégünk ilyen jellegű marketing kommunikációját egyszerűen letilthatja azzal, ha

  • módosítja felhasználói fiókjának beállításait vagy
  • jelzi az űrlapon vagy
  • Telefonon hétfőn vagy szerdán 8-20 óra között

Továbbá a hozzájárulását kérjük abban az esetben is, ha le kell ellenőriznünk a fizetőképességét egyes olyan árucikkeknél, amelyeket úgy bocsátunk a rendelkezésére, hogy Ön előtte kifizette volna azok teljes vételárát.

A személyes adatok feldolgozására vonatkozó korábbi hozzájárulását űrlapunk segítségével bármikor visszavonhatja.

Személyes adatok továbbítása harmadik feleknek

A személyes adatokat az alábbi esetekben továbbítjuk harmadik feleknek:

Amennyiben bankkártyája adatait a következő vásárlások meggyorsítása céljából webáruházunkban elmentette, csak az alapvető adatokkal rendelkezünk pl. a bankkártya első és utolsó négy számával. Amennyiben ezeket az adatokat is törölni szeretné, elég belépnie a felhasználói fiókjába és a megadott kártyaadatokat egyszerűen törölheti.

Az áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység: 

1.

Az adatfeldolgozó megnevezése: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Az adatfeldolgozó székhelye: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36-29/88 66 70

Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@gls-hungary.com

2.

Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cg. 01-10-042463, adószám: 10901232-2-44, levelezési cím: 1540 Budapest, honlap: www.posta.hu) az adatkezelő. 

Elérhetőség levélben: Ügyfélszolgálati Igazgatóság címén: 3512 Miskolc. Faxon: a 06-46-320-136 számon.          E-mailben: az ugyfelszolgalat@posta.hu    . Telefonon: a 06-1-767-8282. Személyesen: a Magyar Posta Zrt., Budapest X. ker., Üllői út 114-116. szám alatt és a Magyar Posta Zrt. üzemeltetésében lévő állandó postahelyeken, Adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem@posta.hu Az adatkezelési tájékoztató online elérhető a www.posta.hu honlapon az Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt. 


További információk

  • Árukézbesítés: az Ön által kiválasztott fuvarozó/csomagszállító soha nem tudná kikézbesíteni a megrendelt árut, ha nem adnánk át a részére az áru konkrét kézbesítési címét. A szóban forgó adatokat aszerint adjuk át a fuvarozónak, hogy Ön mit tölt ki a megrendelésében. Az ily módon átadott adatok elsősorban az Ön vezeték- és keresztnevét, kézbesítési címét és kapcsolattartási telefonszámát tartalmazzák, valamint amennyiben az áru nem lett előre kifizetve, akkor esetleg az áru átvételekor még kifizetendő összeget is. A fuvarozó a részére átadott személyes adatokat kizárólag az áru leszállításához dolgozhatja fel, majd köteles e személyes adatokat haladéktalanul törölni.
  • Szerződéses partner által tárolt vagy értékesített áru kikézbesítése:amennyiben olyan árut rendel tőlünk, amely szerződéses partnerünknél található, a megrendelés befejezéséhez át kell adnunk e személyes adatokat a megrendelést lebonyolító szerződéses partnerünknek. Az ily módon átadott adatok elsősorban az Ön vezeték- és keresztnevét, kézbesítési címét és kapcsolattartási telefonszámát tartalmazzák, valamint amennyiben az áru/termék nem lett előre kifizetve, akkor esetleg az áru/termék átvételekor még kifizetendő összeget is. A szerződéses partnernek át kell adnia az említett személyes adatokat az árut kézbesítő fuvarozónak, ellenkező esetben a fuvarozó nem tudná az árut leszállítani. Mind a számunkra áruraktározást végző szerződő partner, mind a fuvarozó/csomagszállító köteles az általunk számára átadott személyes adatokat kizárólag az áru/termék raktározása/leszállítása céljával felhasználni, majd haladéktalanul letörölni.
  • Bankkártyák:társaságunk nem rendelkezik az áru kifizetéshez használt bankkártyákra vonatkozó adatokkal. Az Ön bankkártyáival kapcsolatos adatokkal kizárólag a biztonságos fizetési kapu, valamint az érintett pénzintézet rendelkezik.
  • Amennyiben a bankkártyáját a webáruházunkban lebonyolítandó gyorsabb vásárlások érdekében elmentette, kizárólag az olyan alapadatokkal rendelkezünk, mint amilyen például a bankkártya első és utolsó néhány számjegye. Amennyiben törölni kívánja a szóban forgó adatokat, elég belépni felhasználói profiljának beállításaiba, és a bankkártya adatokat egyszerűen törölni (fiókbeállítások > bankkártya > törlés)

További információk

  • Üzleti tájékoztató: üzleti tájékoztatók (e-mail vagy SMS, Messenger üzenet útján történő) szétküldése, vagy telemarketing esetén a küldéshez, illetve a telefonbeszélgetésekhez harmadik feleket vehetünk igénybe. Ez a személy titoktartásra kötelezett, és az Ön személyes adatait semmilyen más célból nem veheti igénybe.
  • Állami szervek: jogaink érvényesítése esetén az Ön személyes adatait harmadik felek (pl. ügyvéd) rendelkezésére bocsáthatjuk. Amennyiben a jogszabályok vagy az államhatalmi szervek (pl. Rendőrség) köteleznek minket az Ön személyes adatai átadására, kötelesek vagyunk megtenni e lépést.

Mennyi ideig dolgozzuk fel az Ön személyes adatait?

  • Személyes adatait elsősorban a közöttünk fennálló szerződéses viszony teljes fennállta alatt dolgozzuk fel.
  • Amennyiben Ön a hozzájárulását adta személyes adatai feldolgozásához, azok általánosságban 7 éven át, vagy a hozzájárulása visszavonásáig dolgozhatók fel.
  • Abban az esetben, ha Ön feliratkozik az üzleti tájékoztatók küldésére, azokat 7 éven át küldjük, vagy addig, amíg le nem iratkozik a küldésükről. Az üzleti tájékoztatók küldéséről egyszerűen leiratkozhat azzal, hogy:
  • módosítja felhasználói fiókjának beállításait vagy
  • jelzi az űrlapon vagy
  • Telefonon hétfőn vagy szerdán 8-20 óra között
  • Figyelmeztetjük továbbá, hogy a szolgáltatások szerződésszerű nyújtásához, illetve kötelességeink teljesítéséhez - legyen szó akár a közöttünk fennálló szerződésből vagy általános érvényű kötelező jogszabályi előírásokból következő kötelességekről - elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Ön hozzájárulására való tekintet nélkül is kötelesek vagyunk feldolgozni, éspedig a vonatkozó jogszabályok által vagy azokkal kapcsolatosan meghatározott ideig (pl. számviteli bizonylatok esetén ez az időtartam legkevesebb 10 év).
  • A felhasználói fiók segítségével vagy más hasonló módon szerzett információkat az általunk nyújtott szolgáltatások igénybe vételének időtartama alatt, majd azok megszűnését követően általában 5 éven át dolgozzuk fel. Ezt követően általában ésszerű időn át kizárólag a legfontosabb azonosító adatok, valamint a felhasználói fiók megszüntetésének okáról szóló adat, illetve a működési előlegek részét képező adatok tárolására kerül sor.

A személyes adatok biztonsága

Az Ön személyes adatai nálunk megfelelő védelemben részesülnek. A személyes adataihoz való jogtalan hozzáférés, illetve az azokkal való visszaélés kiküszöbölése érdekében megfelelő műszaki és szervezeti jellegű intézkedéseket vezettünk be. A LIFE BOARD GAMES (LBG) számára fontos az Ön személyes adatainak védelme. Ezért nem csak rendszeresen ellenőrizzük a védelmüket, hanem azt folyamatosan javítjuk is. Az Ön készüléke és a mi webszervereink közötti mindennemű kommunikáció titkosított. A bejelentkezéshez jelszóra van szükség, és az Ön összes adatainak tárolására kizárólag biztonságos védelemmel rendelkező, korlátozott, gondosan ellenőrzött és auditált hozzáférésű adatközpontokban kerül sor.

A technológiák aktuális állapotára való tekintettel megfelelő védelmet nyújtó biztonsági intézkedések alkalmazására törekszünk. Az elfogadott biztonsági intézkedések rendszeresen frissítésre kerülnek.

Jelszavak biztonsága

A jelszavakat nem menti el a rendszerünk vagy bármilyen adatbázisunk.

16 évesnél fiatalabb személyek adatai

Webáruházunkban 16 évesnél fiatalabb személyek nem vásárolhatnak. 16 éves kor alatti személy a webáruházunkat kizárólag abban az esetben használhatja, ha ehhez megszerezte törvényes képviselője (szülő vagy gyám) hozzájárulását.

Személyes adatai védelmével kapcsolatos jogai és kötelességei

Személyes adataival kapcsolatosan Ön különösen jogosult bármikor visszavonni az azok feldolgozására vonatkozó hozzájárulását, továbbá kérheti személyes adatai kijavítását vagy kiegészítését, joga van a feldolgozásuk korlátozását kérni, kifogást vagy panaszt emelhet személyes adati feldolgozásával szemben, joga van hozzáférni a személyes adataihoz, joga van a személyes adatai átadását kérni, jogosult tájékoztatást kapni személyes adatai védelméről, és bizonyos körülmények teljesülése esetén joga van egyes Önnel kapcsolatos személyes adatainak a törlését is kérni, vagyis joga van ahhoz, hogy cégünk "elfelejtse Önt".

Módosítás és kiegészítés

A személyes adatai ellenőrzését elsősorban felhasználói fiókja segítségével végezheti. Itt törölheti, illetve megváltoztathatja az Ön személyével kapcsolatos alapinformációkat, továbbá módosíthatja az üzleti tájékoztatók küldésével kapcsolatos beállításokat (pl. leiratkozhat) stb.

Esetleg felveheti velünk a kapcsolatot: sms-ben, emailben, messenger és sms üzenetben, telefonon (hétfőn és szerdán).

Javítás

Amennyiben úgy véli, hogy az általunk Önnel kapcsolatosan feldolgozott személyes adatok hibásak, akkor is kapcsolatba léphet velünk az alábbi módokon:

  • módosítja felhasználói fiókjának beállításait vagy
  • jelzi az űrlapon vagy
  • Telefonon hétfőn vagy szerdán 8-20 óra között

A kényelmesebb használat érdekében javasoljuk, hogy a személyes adatait a felhasználói profiljában javítsa ki.

Hozzáférés (portabilitás)

Kérheti, hogy küldjük meg Önnek a személyes adatait.

Ezzel egyidejűleg hozzáférésre jogosult a személyes adataival kapcsolatos információkhoz:

  • Személyes adatai feldolgozásának célja
  • Az érintett személyes adatok kategóriái
  • Rajtunk kívül ki nyer hozzáférést az Ön személyes adataihoz
  • Személyes adatai tárolásának tervezett időtartama
  • Személyes adati kijavítására vagy törlésére, feldolgozásuk korlátozására, vagy e feldolgozással kapcsolatos kifogásemelésre vonatkozó jog
  • A személyes adatok forrására vonatkozó információk, amennyiben azokat nem Öntől szereztük be

Törlés

  • Továbbá kérheti személyes adatai törlését is (a törlés ugyanakkor nem érinti az olyan dokumentumokon szereplő adatokat, amelyeket törvényből eredően meg kell őriznünk (pl. számlák vagy jóváírások). Amennyiben a személyes adataira jogi érdekeink meghatározásához, érvényesítéséhez vagy megvédéséhez lesz szükségünk, kérése elutasításra kerülhet (pl. ha az Ön esetében rendezetlen hátralékot tartunk nyilván, vagy panaszkezelési eljárás van folyamatban).
  • Figyelmeztetjük, hogy bankkártyája legfontosabb adatait nem társaságunk, hanem a fizetési kapu tárolja. Ezért az adatok részünkről nem törölhetők, és azzal a fizetési kapuval kell felvennie a kapcsolatot, amelyen keresztül a fizetésre sor került

A fenti esetek kivételével Ön a következő esetekben jogosult személyes adatai törlésére:

  • A személyes adatok többé nem szükségesek a feldolgozás céljához.
  • Ön visszavonta a feldolgozásuk alapjául szolgáló hozzájárulását, és a feldolgozásukat semmilyen további jogalap nem támasztja alá.
  • Ön kifogást emelt a személyes adatai feldolgozásával szemben, és úgy véli, hogy a kifogás elbírálása során kiderül, hogy az adott konkrét esetben az Ön érdeke túlsúlyba kerül cégünk szóban forgó személyes adatok feldolgozására irányuló érdekeivel szemben.
  • A személyes adatok feldolgozására törvénybe ütköző módon kerül sor.
  • A törlési kötelezettség különleges jogszabályból következik.
  • 16 éven aluli személyek adatairól van szó

Ön a jogait az info@lifeboardgames.com címen, törlés tárgy megjelölésével érvényesítheti.

Kifogásemelés

Egyes személyes adatai feldolgozását saját jogos érdekeink alapján végezzük. Amennyiben az Ön részéről konkrét okok merülnek fel, kifogást emelhet a szóban forgó személyes adatai feldolgozásával szemben. Ezen kifogását a info@lifeboardgames.com címen, kifogások tárgy megjelölésével terjesztheti be.

Az adatfeldolgozás korlátozása

  • Amennyiben
    • tagadja személyes adatai pontosságát,
    • a személyes adatai jogellenesen kerültek feldolgozásra,
    • nekünk már nincs szükségünk személyes adatai feldolgozására, Önnek azonban szüksége van rájuk jogi igényei meghatározásához, érvényesítéséhez vagy védelmére, illetve amennyiben Ön
    • az előző pont értelmében kifogást emelt, joga van arra, hogy korlátozzuk személyes adatai feldolgozását.
  • Ebben az esetben a személyes adatait kizárólag az Ön hozzájárulásával dolgozhatjuk fel (kivéve a tárgyi személyes adatok tárolását vagy biztonsági másolatait).

Panaszbenyújtás

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a személyes adatait jogellenesen dolgozzuk fel, joga van panasszal az Adatvédelmi Hivatalhoz fordulni. Örömmel vennénk azonban, ha a hibáinkkal kapcsolatosan először velünk egyeztetne. Minden esetben egyszerűen felveheti velünk a kapcsolatot:

  • info@lifeboardgame.com
  • www.szabadidosrendezvenyek.hu/űrlap
  • Messenger
  • Hétfő vagy szerda telefonon: +36 70 422 25 01

Jogorvoslati lehetőségek

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben polgári pert indíthat bíróság előtt.

Az adatkezelés csak ezt követően kezdődhet meg, amennyiben az adatkezelés jogalapja hozzájárulás, az adatkezeléshez a tájékoztatáson felül Önnek hozzá is kell járulnia.

A jelen dokumentum a webshop működésével kapcsolatban minden releváns adatkezelési információt tartalmaz az Európai Unió 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete (a továbbiakban: Rendelet. GDPR) és a 2011. évi CXII. tv. (a továbbiakban: Infotv.) alapján.

KIEGÉSZÍTÉS:

Postán maradó és postapontos kézbesítés:

Felhívjuk figyelmét, hogy a Magyar Posta Zrt. a mindenkor hatályos adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint azonosítja a címzettet, ezért adott esetben az Ön személyes adatainak megadását kérheti a kézbesítéskor postai illetve postapontos átvételnél.

Jelen Adatvédelmi Szabályzat, és annak részei 2020. január 20-tól érvényesek és hatályosak, miközben elektronikusan is rendelkezésre állnak a www.szabadidosrendezvenyek.hu oldalon.