DILEMMA

A nap mottója: "Belevágni valamibe úgy, hogy nem tudom, mi lesz belőle? Igen! Képzeljék el: ez az a pillanat, amikor szabadon tudnak dönteni. És ezzel köszönt önökre a függetlenség napja. Amikor szabadon eldöntik, hogy lépnek. Ez mindig csak egy lépéssel kezdődik, soha nem többel. Abban a pillanatban ugyanis megérzik, hogy önök képesek bármire. Bármire. És amikor ezt megérzik, akkor el fognak kezdeni mosolyogni." Csernus Imre


Hogy mi mindent kapsz a jegyed áráért?

 1. Több órás élményt, szórakozást. Barátokat, közösséget......
 2. Egy kis ajándék csomagocskát
 3. Egy játékpénzt, aminek az értéke 2000 Ft. Ezzel tényleg tudsz fizetni ebédnél!
 4. ja és a lényeg: ha megnyered a versenyt, a FŐDÍJRÓL is Neked kell döntened: 20.000 Ft-os wellness utalvány vagy 20.000 Ft-os élményprogram
 5. 2. díj:  igazi gasztronómiai ízélmény  10.000 Ft. értékben. Naná, hogy itt is döntened kell:))  

Belépőjegy ára: 13900 Ft/fő

Minden tettünket döntés előzi meg. Mindet. Döntésink által voltunk azok az emberek a múltunkban, akik voltunk. A jelenben hozott döntéseink által pedig azzá válunk, akik majd a jövőben leszünk. Ezért ez egy hatalmas lehetőség, hiszen így vállalunk felelősséget önmagunkért, így van lehetőségünk nap mint nap a döntéseinkkel irányítani a saját életünket. Óriási feladat ez, ugyanakkor óriási kihívás is egyben. Minden nap, amikor kinyitod a szemed, jusson eszedbe: ez a nap egy újabb lehetőség egy újabb döntésre. Lehetőség a javításra. Hiszen legtöbbször a jó döntéseinket a rossz tapasztalatból nyerjük. 

A kihívás célja: 

Hogy kiderüljön, ki lesz az, aki elsőként válik képessé arra, hogy határozott döntéseket hozzon! Továbbá:

 • A játék. A jókedv. A mosoly.
 • A döntésképesség, a határozottság megízlelése.
 • Felismerni mindazt, ami benned van.
 • Tudni igent és nemet mondani.
 • Tudni, hogy mikor nem kell igent vagy nemet mondani.
 • Megengedni, hogy elmenjen kicsit az eszed.
 • Játssz. Nevess. Szeress.

Jelentkezni egyénileg lehet, egyéni verseny zajlik. Ha többen is jöttök egy helyről, barátok, társak stb...az sem gond. Csak tudd, hogy a játékban mindhárom fordulóban egyénileg kell versenyezni. 

Igen, igen, ez is egyike az örökös női dilemmáknak.....egyrészt fontos eldönteni, hogy mit vegyünk fel, mert sosincs elég és  sosincs pont megfelelő, másrészt így könnyebben feljön az a nyomorult nadrág a karantén után is:))