GYÖRGY TÜNDE CSALÁD -és SZERVEZETÁLLÍTÓ TERAPEUTA 

A FORMABONTÓ- Családállítás a Te otthonodban

Mindaz, amit a vírus okozott a világnak és az embereknek, olykor megijesztett. Éppen ezért, egyre erősebbé vált bennem a késztetés, hogy a helyzetet felismerve és újraértelmezve, találjak egy megoldást, amellyel segíteni tudok.  Találtam. 

Mindannyiunkban ott munkálkodik a félelem az ismeretlentől. Nem a vírust értem ezalatt elsősorban, hanem a következményét: a jövőt. Eddig valamennyire bizonyossággal tekintettünk a jövőbe, néha talán kiszámítható is volt. Most viszont abszolút nincs rálátásunk szinte semmire. 

Abban biztos vagyok, hogy mindenkit foglalkoztat ezer dolog, mindenki szeretne megoldást az elakadásaira. De vagy nem mozdulunk most ki vagy nincs meg a megfelelő motiváció, hogy megtegyük magunkért azt az első lépést vagy akár a sokadikat. Ezért döntöttem úgy, hogy formabontó leszek és házhoz megyek. 

1., időpont és helyszín egyeztetése telefonon 06 70 422 25 01 vagy emailben hello@lifeboardgames.com vagy messengerben 

2., Előleg átutalása közvetlenül a bankba : Life Board Games Kft CIB Bank: 10700196- 72046995- 51100005 Megjegyzésbe a név és a megbeszélt időpontot írd be kérlek

vagy Paypal lehetőséggel: Jegyvásárlás

3. Érkezem

A szolgáltatás díja 14.000 Ft/fő/alkalom

Ez jelenthet fél órát vagy akár 1,5 órát is. Nem én döntöm el, hanem a munka folyamán derül ki.

Az előleg átutalása után a helyszínen már csak a fennmaradó 10.000 Ft-ot kell kifizetni. 

A helyszínnel kapcsolatban: a munkához minimum 8 nm-re van szükség. Telefonon ezt is egyeztetjük. Ami fontos: mindenképpen olyan helyiségre van szükség, ahol az ajtót be tudjuk csukni. Nappali, amerikai konyha stb...nem igazán alkalmas. Mindenképpen úgy kell intézni, hogy a munka alatt senki ne zavarhasson minket. Nem gond ha másik helyiségben van valaki, de nem jöhet be és mellőzni kell a háttérzajokat. Részemről ennyi, amit kérek.  

Rólam néhány mondatban: 

Vállalkozó családba születtem, minden szépségével és keserűségével. Akkoriban a szépsége elsősorban társadalmilag  volt mérhető,  keserűsége pedig családilag (legalábbis a mi családunkban). Természetesen a magam nevében írom ezt, ez kizárólag az én személyes megélésem. Fiatalkori gondolkodásom, neveltetésem miatt nem tértem le erről az útról, az irány ekkor még megmaradt.  

Így összesen 23 évet töltöttem el vállalkozóként, vezetőként. Eleinte a kereskedelemben, majd a vendéglátásban. 

2012-ben összeomlott az életem. Akkoriban a sokk miatt eltartott egy darabig, amíg rátaláltam újra önmagamra. A kezdeti traumát felváltotta a rengeteg kérdés, majd jött a munka, az újraépítés. Én is erősítem azok táborát, akik azt mondják, ami nem öl meg az erősít. Amennyire közhelyes, pont annyira igaz. 

42 évesen újra iskolapad. Első állomás az ifjúságsegítő szak volt. Ezt követte a  Család és szervezetállítói képzés, ami számomra a MINDEN. Egy kineziológiai bepillantás következett, ami inkább a saját elakadásaimra volt egy segítő módszer, számomra csupán ennyi  maradt.  Szösszenetként a Bach virágterápia jótékony hatásait is megtanultam, de ez is csak egy állomás volt. 

Mialatt raktam össze saját magam, óriási tapasztalatokat szereztem. Ez az időszak segített megkülönböztetni a látást a vakságtól, a felismerést a tévesztéstől, az összefüggést a  széteséstől, a jót a rossztól.....és az ÉLETET a HALÁLTÓL...

1989-2012 között a munkámban kétszer történt nagyobb változás, 2012-2019 között szinte havonta kellett megújulnom. Döbbenetes, félelmetes és inspiráló helyzeteket, munkákat vonzottam be.  De így kaptam lehetőséget arra, hogy rendszer-szemléletemet a gyakorlatban is elsajátíthassam. A terapeuta képzésemmel úgy éreztem, még csak egy darab papír volt a kezemben, nem pedig a szakma ismerete. Ráadásul ebben a szakmában sosem lesz vége a tanulásnak, hiszen nincs két egyforma élet, két egyforma probléma. Nincs 2 egyforma mondat sem, amivel egy-egy problémát fel lehetne tárni és nincs 2 egyforma séma sem arra, ahogy a megoldás megszületik az ember lelkében. Félelmetes és gyönyörűséges is ez egyben. 

Úgyhogy a 7 év "szakmai gyakorlatom":)) alatt még több olyan ismeretet szereztem, ami elmélyítette a rendszer - szemléletemet. Dolgoztam vállalkozásokban alkalmazottként, közalkalmazottként a gyermekvédelemben, önállóan, hogy ne felejtsem el, ki vagyok valójában. Mindeközben, folyamatosan (akkori erőm birtokában)  családállítottam ismerősöknek, barátoknak, ismeretleneknek.  

A gyermekvédelemben eltöltött 2 évem pedig maga volt a csoda, bár tudom, hogy már sosem lesz az én utam. 

Jött 2020. Igen, az a bizonyos, maszkos 2020:)) Összeraktam magam. Sokáig tartott, de azt gondolom, hogy felelősségteljesen csak így tudom csinálni.  Már 2020 elején tudtam mit akarok, ezért a vírustól függetlenül megalapítottam a cégemet, amely 2 alappillérre épült. Az egyik természetesen a család-és szervezetállítás. Megérkeztem. 

KEDVEZMÉNY ÉS LEHETŐSÉG

Kedvezmény: 

Ha a Te ajánlásoddal ugyanarra a napra ugyanabban a városban/faluban még 2 egyéni családállítást megszervezel, a Te díjadból elengedek 50%-ot. 


Lehetőség: 

Szívesen vállalok csoportos munkát is. Legyen szó csoportos családállításról vagy csoportos énidő foglalkozásról. Szervezz helyet, hívj vendégeket és beszéljük meg a részleteket. Emailben küldök tájékoztatót, amely tartalmaz minden tudnivalót.

 (Csajos nap keretében Valentin-napi, Nőnapi, Privát szüli-vagy névnapi önismereti                                                           foglalkozásokat stb... szívesen vállalok)


VÍRUS INFÓK

Az állításokat a járványügyi helyzetnek megfelelő higiéniai szabályok mellett végzem. 


BERT HELLINGER

Szakmai információkat bővebben itt olvashatsz: 

Bert Hellinger Családállítás

KIZÁRÓ OKOK

Tudatmódosító szerek által befolyásolt személyek  (alkohol, drog, erős nyugtatók)

Pszichiátriai kezelés alatt álló személyek (jelenleg, vagy akár korábban)

Pánikrohamban, epilepsziában, bipoláris depresszióban szenvedő személyek

Minden olyan állapot, betegség, amely pszichoterápiát igényel. Pszichoterápiás munkát az erre alkalmas képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus végezhet.  

TITOKTARTÁS

Engem a szakmai titoktartás kötelez. 

Csoportos foglalkozás keretében minden résztvevőre vonatkozik a titoktartás. Csak ennek  elfogadásával kezdődhet a munka. 

LEMONDÁS

Háznál történő családállítás esetében: 

  • a munka kezdete előtt max. 3 órával még lehetőség van lemondani az állítást. (lehet előbb is természetesen) Ebben az esetben  lehetőség van új időpontot kérni, illetve az időpontodat vagy akár magát az állítást,egy közeledben élőnek átadni. Így az előleg összege megmarad. 
  • amennyiben a lemondás nem történik meg a munka kezdete előtt max. 3 órával telefonon vagy messengerben vagy sms-ben, ebben az esetben az előleget nem áll módomban visszautalni. 

Külső helyszíni családállítás esetén:

  • a program kezdete előtt maximum 5 nappal van mód lemondani a szolgáltatást. (teremfoglalás miatt) Ebben az esetben lehetőség van új időpontra illetve a szolgáltatás átruházható. 
  • amennyiben a lemondás nem történik meg max. 5 nappal a kiírt dátum előtt, a befizetett előleg összegét nem áll módomban visszautalni. 

Ezekkel a fotókkal szeretném szemléltetni, hogy milyen az ideális hely, ahol a TE otthonodban dolgozni tudunk. Alapvetően egy térre van szükségünk (csukható ajtóval), 2 székre vagy egy kanapéra és ha van, akkor egy kis asztalkára.(elhagyható) Mivel  a családállítás a Te otthonodban zajlik, természetes, hogy egyéb berendezési tárgyak is vannak. Amikor megérkezem, pár perc alatt megbeszéljük és megoldjuk., emiatt nem kell aggódni.  

Tapasztalatom megmutatta, hogy senki nem tud eligazodni mindig egyedül a saját életében. Vannak időszakok, amikor nyomást és túlterheltséget érzünk. Tüneteket produkálunk, amikre még az orvos sem tud magyarázatot adni és a terápia sem segít. Egyszerűen nem boldogulunk a kapcsolatainkkal, a munkánkkal, nem látjuk életünk értelmét. Anyaként vagy férjként túlhajszoltnak érezzük magunkat.És ha ezeket megnézzük, az esetek többségében voltaképp egy dolog hiányzik: valamiféle iránymutatás,hogy eligazodhassunk lelkünk zűrzavarában. Szükség van valamilyen helyre, ahol belső nyugalmat érzünk. Valakire,aki segít eligazodni mindabban, amit a fájdalmainktól nem látunk. Aki előtt azok lehetünk akik vagyunk.

Abban tudlak segíteni, támogatni, hogy a befelé, a lelked mélyére vezető úton TE SAJÁT MAGAD TALÁLD MEG A VÁLASZODAT! MERT AZ A TE IGAZSÁGOD!